Direktlänk till inlägg 1 maj 2010

Tidelag/Djursex är idag helt lagligt!

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:39

Tidelag/Djursex är idag helt lagligt!


Idag är det helt "okej" att ha sex med djur, enligt lagen.

Men, är det egentligen okej? NEJ! Jag tycker inte att det är okej att utnyttja ett djur sexuellt. Det är lika fel som att utnyttja en människa sexuellt. Det är fel, och det krävs en ordentligt sjuk människa för att utföra en sådan handling.

Vissa anser att djuren inte far illa utav de, varken fysiskt eller psykiskt. Det tror jag inte ett skvatt på. Det är väl klart som fan att dom far illa av att bli våldtagna.


"Tidelag var straffbart i Sverige fram till år 1944. Idag är det endast två länder i Europa som inte har någon bestämmelse som ovillkorligt förbjuder och straffbelägger könsumgänge mellan människor och djur – Sverige är ett av dessa länder. Varken brottsbalken eller djurskyddslagen innehåller uttryckliga förbud mot sexuella övergrepp på djur. Inte heller djurpornografi är olagligt i Sverige.

Detta betyder att tidelag är olagligt endast om det kan bevisas att det varit frågan om djurplågeri, det vill säga att det sexuella övergreppet inneburit fysiskt eller psykiskt lidande för djuret. Att bevisa detta är svårt eftersom djuret inte kan tala det språk vi förstår. Såväl Svenska Kennelklubben, Sveriges Veterinärförbund, Sveriges Djurskyddsföreningars Riksförbund och Djurens Rätt med flera organisationer som alla har goda kunskaper om djur förordar att ett förbud mot sexuella övergrepp på djur införs i lagstiftningen."


Källa: Folkets Nyheter


Ja, det finns alltså 2 länder i Europa som INTE tillåter tidelag. Sverige är ett av dom. Sverige har lag på i princip allting, men inte MOT djursex. Hur sjukt är inte det?


"En engelsk undersökning från 2001 visar att mer än vart tjugonde sällskapsdjur, främst hundar, som veterinär undersökt hade skador på grund av sexuella övergrepp. Översätter man denna undersökning till svenska förhållanden kan det innebära att mellan 200 och 300 hundar och katter skadas av sexuella övergrepp varje år."


Källa: Folkets Nyheter


Gammal undersökning, jag vet. Men kolla bara på sifforna. Var tjugonde sällskapsdjur blir utsatta för sexuella övergrepp. Hur kan detta ens få existera? Förstår inte alla dom där kostymnissarna som sitter med lagstiftning, hur illa detta är?


Usch, jag mår så illa när jag läser/skriver detta så jag skakar. Jag blir så sjukt förbannad hur man ens kan komma på tanken att utnyttja ett djur så illa.

Usch!!


En sista grej bara, gå in HÄR och skriv under. Skriver under för att få en lag om förbud emot tidelag. Detta får bara inte fortsätta. Det är en sjuk handling, av otroligt sjuka människor. Sprid denna länk vidare!


Nu klarar jag inte av att skriva om detta mer. Men, hoppas ni alla fått en tankeställare. Det kan vara så illa att det är grannens hund eller katt som blir utsatta. Ett djur kan inte prata samma språk som vi. Så, det är dags att vi ställer upp och för deras talan. Detta är INTE okej!!


Tack för mig!
 
ANNONS
 
Marre

Marre

1 maj 2010 18:00

Skitbra, min älskade syster!
Du är duktig på att uttrycka dig och bjuda upp till diskussion och ta upp ämnen som berör!
Tycker det är jättebra att du kommer ha den inriktningen på bloggen! You go girl!

http://marremedmera.blogg.se

 
Sandra

Sandra

1 maj 2010 18:56

Helt sjukt faktiskt. Homosexualitet var ju en del av tidelagen och det var därför den togs bort. Men att dom inte gjort en ny lag är helt ofattbart. Att dom inte diskuterar mer sånt nu när det är val. För borde ju vara många insatta eftersom väldigt många familjer har djur.

http://billyrock.blogg.se

 
HDR-fotografen

HDR-fotografen

6 maj 2010 21:34

Med samma tankegång, ska man lägga ut länkar till bilder på mördade människor också, för att man ska förstå var tankarna kommer ifrån? En länk ger bara motsatt effekt.

http://stilbild.nu/fotograf

 
HDR-fotografen

HDR-fotografen

6 maj 2010 21:38

Såg förresten nu din källa. Hoppas du inte vet vad det är för någon sida du använder som källhänvisning, även om det som står där skulle vara sant.

http://stilbild.nu/fotograf

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av christin norberg - 14 juni 2010 16:34

Ja.. jag har tagit de ofattbara beslutet att byta bloggadress... igen! haha   Följ med vettja!   Här finner du den nya bloggen :) ...

Av christin norberg - 8 maj 2010 22:27

Hejsan!   Jag, min sambo och våra två underbara hundar ska åka på semester ner till Vänersborg under veckorna 25-26-27. Det kostar verkligen hur mycket som helst att kastrera sin tikhund här uppe där omkring vi bor. Så, nu tänkte jag kolla med Er...

Av christin norberg - 6 maj 2010 14:02

Ja, det är en undran som snurrat mycket i mitt huvud på sistone. jag sitter ofta på ett pitbullforum (klicka på länken), där diskuteras väldigt mycket om just Tidelag nu. Hur otroligt vidrigt det är.   Här är några kommentarer som skrivits (des...

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:35

Hejsan! Jag har suttit och kollat runt en massa nu, och kommit fram till att jag kommer byta inriktning på denna blogg. Den kommer, precis som innan, att handla om hundar. Men den kommer även att handla om sådant jag inte tycker är okey, det komm...

Av christin norberg - 15 april 2010 15:28


Ja, det är ungefär så mina dagar ser ut nu för tiden. Tindra löper för fulla muggar och självklart beter hon sig som en liten slampa och går och viker upp sig för Diesel som blir helt till sig. haha :P   Men, det  går bra. Dom är ändå väldigt d...

Presentation

Omröstning

Har du något djur?
 Nej
 Hund/hundar
 Katt/katter
 Gnagare
 Häst
 Flera från ovanstående
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok!

Följ bloggen

Följ christin med Blogkeen
Följ christin med Bloglovin'

Bloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se