Direktlänk till inlägg 1 maj 2010

Ändrar inriktning på denna blogg!!

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:35

Hejsan!

Jag har suttit och kollat runt en massa nu, och kommit fram till att jag kommer byta inriktning på denna blogg.

Den kommer, precis som innan, att handla om hundar. Men den kommer även att handla om sådant jag inte tycker är okey, det kommer att bli starka åsikter och väldigt öppet språk. Så, ni som inte är beredda på ett emellanåt ovårdat språk, och inte håller med - men inte klarar av en diskussion - Ni kan sluta läsa nu.

Jag säger inte att alla ska hålla med mig, men stå upp för vad ni tycker.


Med vänliga hälsningar /Christin

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av christin norberg - 14 juni 2010 16:34

Ja.. jag har tagit de ofattbara beslutet att byta bloggadress... igen! haha   Följ med vettja!   Här finner du den nya bloggen :) ...

Av christin norberg - 8 maj 2010 22:27

Hejsan!   Jag, min sambo och våra två underbara hundar ska åka på semester ner till Vänersborg under veckorna 25-26-27. Det kostar verkligen hur mycket som helst att kastrera sin tikhund här uppe där omkring vi bor. Så, nu tänkte jag kolla med Er...

Av christin norberg - 6 maj 2010 14:02

Ja, det är en undran som snurrat mycket i mitt huvud på sistone. jag sitter ofta på ett pitbullforum (klicka på länken), där diskuteras väldigt mycket om just Tidelag nu. Hur otroligt vidrigt det är.   Här är några kommentarer som skrivits (des...

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:39

Tidelag/Djursex är idag helt lagligt!   Idag är det helt "okej" att ha sex med djur, enligt lagen. Men, är det egentligen okej? NEJ! Jag tycker inte att det är okej att utnyttja ett djur sexuellt. Det är lika fel som att utnyttja en människa se...

Av christin norberg - 15 april 2010 15:28


Ja, det är ungefär så mina dagar ser ut nu för tiden. Tindra löper för fulla muggar och självklart beter hon sig som en liten slampa och går och viker upp sig för Diesel som blir helt till sig. haha :P   Men, det  går bra. Dom är ändå väldigt d...

Presentation

Omröstning

Har du något djur?
 Nej
 Hund/hundar
 Katt/katter
 Gnagare
 Häst
 Flera från ovanstående
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok!

Följ bloggen

Följ christin med Blogkeen
Följ christin med Bloglovin'

Bloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se