Direktlänk till inlägg 15 april 2010

Ett stycke löptik, ett stycke brunstig hane.

Av christin norberg - 15 april 2010 15:28

Ja, det är ungefär så mina dagar ser ut nu för tiden.

Tindra löper för fulla muggar och självklart beter hon sig som en liten slampa och går och viker upp sig för Diesel som blir helt till sig. haha :P


Men, det  går bra. Dom är ändå väldigt duktiga, säger man till dom så ger dom upp på en gång. Förvånansvärt duktiga (o)djur! =)


Det var ett tag sedan jag skrev nu. Varför vet jag egentligen inte, har antingen glömt bort eller inte haft tid att skriva tror jag. har varit ganska mycket jobb nu på sistone, men.. jag klagar inte! Jag tycker så mycket om mitt jobb, min brukare, mina kollegor och min chef så jag jobbar mer än gärna :)

Vi har p-möte igår också. Så, nu är de bestämt när jag ska ha min semester. Sista två veckorna i Juni och första veckan i Juli. En månad kommer jag spara till närmare jul om vi får för oss att åka och hälsa på svärföräldrarna i Vänersborg något då =)


Hm.. ja, vad mer har hänt då? Jo.. Tindra har som sagt börjat löpa och därmed blivit totalt sten döv så fort man säger åt henne något. Hon kan inte längre sitt, ligg, fot eller något. Allt är livsfarligt.. till och med en barnvagn som står helt stilla utan barn. haha, ja.. hon är knäpp min sötnöt. Men, förhoppningsvis går hon tillbaka till sitt rätta jag nu efter löpet =)


Jag hinner tyvärr inte skriva något mer nu då jag måste åka och hämta karl min och skjutsa hem han och Diesel. Sedan åka i väg på en gång för att själv åka och jobba. :)

Men, jag lägger in lite bilder så kanske jag uppdaterar mer senare eller i morgon eller så. Ska göra mitt bästa att försöka hålla en väl-uppdaterad blogg i fortsättningen =)


Ha de göttans =) kram kram


   

 
ANNONS
 
Marie

Marie

25 april 2010 10:25

Åhh, attans lillrumpa hon är!! ^^,
Kommer vara ledig hela v. 26 (förutom lördag/söndag så..nästan hela veckan) och sen har jag semester v. 29. Då har vi pratat om att åka till Sthlm eftersom Helena ska ju få bebis ungefär då! :))
Men kom gärna upp sista veckan i juni där..då är både jag o Tomas lediga. :))

Puss!!

http://marremedmera.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av christin norberg - 14 juni 2010 16:34

Ja.. jag har tagit de ofattbara beslutet att byta bloggadress... igen! haha   Följ med vettja!   Här finner du den nya bloggen :) ...

Av christin norberg - 8 maj 2010 22:27

Hejsan!   Jag, min sambo och våra två underbara hundar ska åka på semester ner till Vänersborg under veckorna 25-26-27. Det kostar verkligen hur mycket som helst att kastrera sin tikhund här uppe där omkring vi bor. Så, nu tänkte jag kolla med Er...

Av christin norberg - 6 maj 2010 14:02

Ja, det är en undran som snurrat mycket i mitt huvud på sistone. jag sitter ofta på ett pitbullforum (klicka på länken), där diskuteras väldigt mycket om just Tidelag nu. Hur otroligt vidrigt det är.   Här är några kommentarer som skrivits (des...

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:39

Tidelag/Djursex är idag helt lagligt!   Idag är det helt "okej" att ha sex med djur, enligt lagen. Men, är det egentligen okej? NEJ! Jag tycker inte att det är okej att utnyttja ett djur sexuellt. Det är lika fel som att utnyttja en människa se...

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:35

Hejsan! Jag har suttit och kollat runt en massa nu, och kommit fram till att jag kommer byta inriktning på denna blogg. Den kommer, precis som innan, att handla om hundar. Men den kommer även att handla om sådant jag inte tycker är okey, det komm...

Presentation

Omröstning

Har du något djur?
 Nej
 Hund/hundar
 Katt/katter
 Gnagare
 Häst
 Flera från ovanstående
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok!

Följ bloggen

Följ christin med Blogkeen
Följ christin med Bloglovin'

Bloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se