Direktlänk till inlägg 22 mars 2010

Massa lek och bus

Av christin norberg - 22 mars 2010 15:46

Hej Hopp :)

Nu tänkte jag försöka mig på att skriva ett ordentligt inlägg här.. får se hur det går :)


Iallafall, vaknade sent, som vanligt, idag med. Klev upp, satte mig här vid datorn och kollade in lite bloggar, facebook och sånt där. Sedan kom jag på den underbara idén om att åka till Väjaberget. Men, självklart ville jag ta kort på hundarna, riktigt fina kort dessutom. Så, ringde mamma och fråga om lov att ta systemkameran deras. Ett tag efteråt så satt vi där hemma och surra lite grann, sedan bar de av mot Berget. Väl där tog vi ca 160 foton.. haha, vart några stycken. :) Hundarna fick springa en massa, och självklart hittade Diesel ett träd att hoppa i. Söt pruppen :)

Tindra har blivit MYCKET bättre på inkallningen. Hon kommer istortsett på en gång när man ropar in henne. Dock så skulle jag aldrig få för mig att släppa henne på något ställe där det går folk/hundar/bilar. Jag vill ha konstant kontroll över henne, hela tiden.


Annars? Hm.. håller på att tvätta just nu. Har ju egen tvättmaskin i lägenheten, dock går det fortare i tvättstugan + att det finns både torktumlare och torkskåp där :)

Ska även byta gardinerna, har verkligen helt glömt bort de. Men, jag har iallafall bytt i 2 av 3 fönster. Måste dessutom införskaffa mig fler gardinstänger. Har 3 för lite, ska ju vara dubbla i varje fönster och grejer. haha :)

Jaja, nu ska jag springa och fixa de, så jag kan ta kort, nu när jag har en riktig kamera, och lägga upp här så ni får se senare :)


jaja, vi hörs senare.. om jag kommer ihåg det :)


Bjussar på några foton på mina (o)djur också :)


       

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av christin norberg - 14 juni 2010 16:34

Ja.. jag har tagit de ofattbara beslutet att byta bloggadress... igen! haha   Följ med vettja!   Här finner du den nya bloggen :) ...

Av christin norberg - 8 maj 2010 22:27

Hejsan!   Jag, min sambo och våra två underbara hundar ska åka på semester ner till Vänersborg under veckorna 25-26-27. Det kostar verkligen hur mycket som helst att kastrera sin tikhund här uppe där omkring vi bor. Så, nu tänkte jag kolla med Er...

Av christin norberg - 6 maj 2010 14:02

Ja, det är en undran som snurrat mycket i mitt huvud på sistone. jag sitter ofta på ett pitbullforum (klicka på länken), där diskuteras väldigt mycket om just Tidelag nu. Hur otroligt vidrigt det är.   Här är några kommentarer som skrivits (des...

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:39

Tidelag/Djursex är idag helt lagligt!   Idag är det helt "okej" att ha sex med djur, enligt lagen. Men, är det egentligen okej? NEJ! Jag tycker inte att det är okej att utnyttja ett djur sexuellt. Det är lika fel som att utnyttja en människa se...

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:35

Hejsan! Jag har suttit och kollat runt en massa nu, och kommit fram till att jag kommer byta inriktning på denna blogg. Den kommer, precis som innan, att handla om hundar. Men den kommer även att handla om sådant jag inte tycker är okey, det komm...

Presentation

Omröstning

Har du något djur?
 Nej
 Hund/hundar
 Katt/katter
 Gnagare
 Häst
 Flera från ovanstående
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok!

Följ bloggen

Följ christin med Blogkeen
Följ christin med Bloglovin'

Bloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se