Direktlänk till inlägg 16 mars 2010

Grattis på födelsedagen!

Av christin norberg - 16 mars 2010 20:31

Idag säger vi grattis på födelsedagen till min underbara kärlek, Roine Forsberg :)


Jag kan lova er att det finns ingen människa med så stort och varmt hjärta som han. Han är min kärlek, och jag älskar honom otroligt mycket. Utan han är jag inte hel. :)


Iallafall så startade dagen med att vi myste lite i sängen och kollade på Nyhetsmorgon. Sedan fick han för sig att han ville åka till Sollefteå och äta lunch, och eftersom att det är hans dag idag så gjorde vi så. När vi väl satt där på ett super mysigt café så kom en bekant till honom och gjorde oss sällskap :)

Efter sollefteå så vart det hem, byta om och vänta på att grannen våran skulle sluta jobbet och göra sig i ordning, sedan åkte vi upp till mina föräldrar och käkade massa tårta där :) Väldigt mysigt måste jag säga. Och underbara Julia har lärt sig hoppa hopprep, eller ja, hon har knytit fast ett måttband i en stol, vevar/snurrar och hoppar samtidigt :P Hon är bra söt min skit unge :)


Nu är vi åter igen hemma, grabbarna sitter inne i TV-rummet och kollar på någon serie, dessvärre utan svensk text så jag hoppar över de då Engelskan inte är den bästa ;)

Jag ska då snart lägga mig i sängen och kolla på mina desperata hemmafruar :)


Men, nu först måste Tindra ut och kissa och sedan in och fortsätta att stryka gardinerna! Vi har bott här i 3 veckor ungefär och jag har fortfarande inte fått upp gardiner i vardagsrummet.. haha, lite pinsamt! Men, ikväll ska de bli gjort. :) Måste dock köpa nya.. jag har inte så att det matchar resten.. Förslag på vart man kan köpa snygga gardiner till ett bra pris? Säg inte DollarStore, dom är värdelösa. Dom är snea och konstiga, oftast trasiga också!

Jaja, hunden ut var de! Vi hörs sen :)


Denna bjöds de på hemma hos föräldrarna idag (fast med hallon istället för jordgubbar):

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

karin

16 mars 2010 21:00

Jotex har grymt fina gardiner!

 
Ingen bild

Sanna

17 mars 2010 01:14

Jotex? Har inte beställt därifrån men dom har mycket fint. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av christin norberg - 14 juni 2010 16:34

Ja.. jag har tagit de ofattbara beslutet att byta bloggadress... igen! haha   Följ med vettja!   Här finner du den nya bloggen :) ...

Av christin norberg - 8 maj 2010 22:27

Hejsan!   Jag, min sambo och våra två underbara hundar ska åka på semester ner till Vänersborg under veckorna 25-26-27. Det kostar verkligen hur mycket som helst att kastrera sin tikhund här uppe där omkring vi bor. Så, nu tänkte jag kolla med Er...

Av christin norberg - 6 maj 2010 14:02

Ja, det är en undran som snurrat mycket i mitt huvud på sistone. jag sitter ofta på ett pitbullforum (klicka på länken), där diskuteras väldigt mycket om just Tidelag nu. Hur otroligt vidrigt det är.   Här är några kommentarer som skrivits (des...

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:39

Tidelag/Djursex är idag helt lagligt!   Idag är det helt "okej" att ha sex med djur, enligt lagen. Men, är det egentligen okej? NEJ! Jag tycker inte att det är okej att utnyttja ett djur sexuellt. Det är lika fel som att utnyttja en människa se...

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:35

Hejsan! Jag har suttit och kollat runt en massa nu, och kommit fram till att jag kommer byta inriktning på denna blogg. Den kommer, precis som innan, att handla om hundar. Men den kommer även att handla om sådant jag inte tycker är okey, det komm...

Presentation

Omröstning

Har du något djur?
 Nej
 Hund/hundar
 Katt/katter
 Gnagare
 Häst
 Flera från ovanstående
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok!

Följ bloggen

Följ christin med Blogkeen
Följ christin med Bloglovin'

Bloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se