Direktlänk till inlägg 15 mars 2010

Bilder från idag

Av christin norberg - 15 mars 2010 20:54

Hej hej :)

Idag så var vi ute allihopa och släppte Tindra och Diesel lösa :)

Ja, jag vet att man inte får ha hundarna lösa denna tid på året.. men, där vi var så är risken lika med noll att det skulle komma några vilda djur :)

Iallafall, här kommer de lite bilder. Nu ska jag kolla på Hollywood fruar :)


      Det kommer fler senare, det tar sån tid att ladda upp dom!

 
ANNONS
 
Marie

Marie

16 mars 2010 12:31

Vad underbart härligt att du äntligen uppdaterat lite! :D Förstår att det ibland är svårt att få tiden att räcka till men alltid lika kul att läsa din blogg. :)
Och du...vilka UNDERBARA bilder!!!!! :D
Är såååå sugen på en systemkamera. SKa försöka spara undan lite pengar nu när jag äntligen kommer börja få lön igen. Känns så himla härligt!
Isåfall, OM det skulle bli så nån gång att jag faktiskt hittar en systemkamera till ett vettigt pris, så skulle jag väldigt gärna vilja ta lite kort på Killak och Diesel. :)
Du vet, som en lite photosession. ^^,

Oj, blev långt här nu..ska försöka uppdatera min egen blogg nu sen ska jag iväg o jobba natt. Börjar 16:15 idag och slutar 17:10 imorgon. :)

Sköt om dig, älskade syster min,
Love and miss you so much!!
PUSS!!!

http://colliecorner.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av christin norberg - 14 juni 2010 16:34

Ja.. jag har tagit de ofattbara beslutet att byta bloggadress... igen! haha   Följ med vettja!   Här finner du den nya bloggen :) ...

Av christin norberg - 8 maj 2010 22:27

Hejsan!   Jag, min sambo och våra två underbara hundar ska åka på semester ner till Vänersborg under veckorna 25-26-27. Det kostar verkligen hur mycket som helst att kastrera sin tikhund här uppe där omkring vi bor. Så, nu tänkte jag kolla med Er...

Av christin norberg - 6 maj 2010 14:02

Ja, det är en undran som snurrat mycket i mitt huvud på sistone. jag sitter ofta på ett pitbullforum (klicka på länken), där diskuteras väldigt mycket om just Tidelag nu. Hur otroligt vidrigt det är.   Här är några kommentarer som skrivits (des...

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:39

Tidelag/Djursex är idag helt lagligt!   Idag är det helt "okej" att ha sex med djur, enligt lagen. Men, är det egentligen okej? NEJ! Jag tycker inte att det är okej att utnyttja ett djur sexuellt. Det är lika fel som att utnyttja en människa se...

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:35

Hejsan! Jag har suttit och kollat runt en massa nu, och kommit fram till att jag kommer byta inriktning på denna blogg. Den kommer, precis som innan, att handla om hundar. Men den kommer även att handla om sådant jag inte tycker är okey, det komm...

Presentation

Omröstning

Har du något djur?
 Nej
 Hund/hundar
 Katt/katter
 Gnagare
 Häst
 Flera från ovanstående
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok!

Följ bloggen

Följ christin med Blogkeen
Följ christin med Bloglovin'

Bloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se