Direktlänk till inlägg 14 mars 2010

En kort berättelse vart till en lång

Av christin norberg - 14 mars 2010 22:12

Underbara söndag. Ja, denna söndag har nog varit en av dom bästa söndagarna på en väldigt lång tid.

Jag har verkligen mått helt fantastiskt, och jag har fått en hel del gjort.

För att inte tala om att min underbara kärlek äntligen är hemma efter att jobbat nästan 50 timmar i ett sträck ;)


Tänkte faktiskt inte skriva något speciellt nu, utan bara berätta om vilken super söndag jag har, hoppas ni haft det lika bra :)


Som jag skrivit tidigare, så har jag planer på att försöka bli lite bättre på att uppdatera denna blogg. Ska även försöka att lägga in mer bilder än tidigare.

Men, som ni kanske förstår så kommer dom till mesta dels vara på Tindra och Diesel. Men, dom är ju mina små bebisar, ni som har barn gör lika dant ;)


Men, nu ska jag återgå till att mysa i soffan och kolla på Wallander.

Ska även värma på en bit blåbärspaj med marsansås till mig och min honey.

Får se om jag uppdaterar mer sen, tog faktiskt några bilder (dock bara med mobilen) när jag och Tindra var ute på en LÅNG promenad med massa lek och grejer tidigare idag. :) Vi var ute i nästan 1.5 timme. Solen värmde helt underbart i ryggen där man gick, Tindra skötte sig underbart, även vid hundmöten. Annars brukar hon alltid vilja springa fram så fort hon bara kan för att hälsa och leka. Synd bara att dom flesta andra ägarna tror att hon är aggresiv, det är hon alltså INTE. Hon är en valp, som älskar att leka med alla hon träffar på. Hon har bara inte förstått än att man inte får gå fram till allt och alla man ser :) Men det kommer det också :)


Men, nu vart det lite mer än tänkt här.. Jag skriver senare igen med lite bilder från idag :)

Kram kram


 

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

15 mars 2010 08:21

Åh tack! Det värmer verkligen :) KRAM

http://sandrakronlid.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av christin norberg - 14 juni 2010 16:34

Ja.. jag har tagit de ofattbara beslutet att byta bloggadress... igen! haha   Följ med vettja!   Här finner du den nya bloggen :) ...

Av christin norberg - 8 maj 2010 22:27

Hejsan!   Jag, min sambo och våra två underbara hundar ska åka på semester ner till Vänersborg under veckorna 25-26-27. Det kostar verkligen hur mycket som helst att kastrera sin tikhund här uppe där omkring vi bor. Så, nu tänkte jag kolla med Er...

Av christin norberg - 6 maj 2010 14:02

Ja, det är en undran som snurrat mycket i mitt huvud på sistone. jag sitter ofta på ett pitbullforum (klicka på länken), där diskuteras väldigt mycket om just Tidelag nu. Hur otroligt vidrigt det är.   Här är några kommentarer som skrivits (des...

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:39

Tidelag/Djursex är idag helt lagligt!   Idag är det helt "okej" att ha sex med djur, enligt lagen. Men, är det egentligen okej? NEJ! Jag tycker inte att det är okej att utnyttja ett djur sexuellt. Det är lika fel som att utnyttja en människa se...

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:35

Hejsan! Jag har suttit och kollat runt en massa nu, och kommit fram till att jag kommer byta inriktning på denna blogg. Den kommer, precis som innan, att handla om hundar. Men den kommer även att handla om sådant jag inte tycker är okey, det komm...

Presentation

Omröstning

Har du något djur?
 Nej
 Hund/hundar
 Katt/katter
 Gnagare
 Häst
 Flera från ovanstående
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok!

Följ bloggen

Följ christin med Blogkeen
Följ christin med Bloglovin'

Bloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se