Direktlänk till inlägg 13 mars 2010

Frisör/frisörelev sökes till ett uppdrag!

Av christin norberg - 13 mars 2010 22:22

Hejsan!

Länge sedan sist nu, jag vet, men jag har helt enkelt haft annat att göra :)


Nu är de så här, ni vet att jag jobbar som personlig assistent, men även som ledare inom något vi kallar SPA-träff.

Där träffas vi ledare tillsammans med "våra" tjejer, ett härligt gäng i åldrarna 15-22 år, från särskolan (eller som gått där tidigare men blivit för gamla). Vi håller på med ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr, massage.. allt som tillhör SPA. Under dessa träffar så är det även planerat att en frisör ska komma till oss (eventuellt att vi åker till deras salong) och där hon/han får berätta om vad som är 'inne' nu i vår, allt från frisyrer, färger, hur man stylar sitt hår, allt ni kan tänka er som en frisör kan/vet.

Enda nackdelen är att vi saknar frisör! (Vi kan ha ett alternativ, men är öppna för förslag).

Så, nu en undran, är du frisör/frisörelev? Eller känner du kanske någon som är de?

Skriv gärna ett mail till mig på christinnorberg@hotmail.com

så berättar jag mer om vad vi vill få ut av denna kväll, så diskuterar vi ett prisförslag som passar både dig/er och oss på My Life. :)

Självklart går det bra att vara flera, men vi ser helst att det inte är mer än 3-4 styckna.

Så, kom igång, maila mig på en gång :)

(En fördel är att ni bor omkring Kramfors området).


Så.. vad mer? Jo, jag kanske ska göra lite reklam för arbetsplatsen där vi håller till på våra underbara SPA-träffar? Ja, det gör jag.


Rose-Marie Lindberg heter den fantastiska kvinna som tar så väl hand om oss, hennes place heter "Ro och Harmoni" och håller till på Hotell Kramm, nere i källaren i en underbar miljö. Gör så här, klicka er in på länken här nedan och besök hennes hemsida. Varje månad så har hon ett erbjudande på någon behandling eller liknande.

Ro & Harmoni .

Skynda skynda, denna månads erbjudande är halva priset på kurbad, ordinarie pris är 250kr för en person och 400kr för två. :)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av christin norberg - 14 juni 2010 16:34

Ja.. jag har tagit de ofattbara beslutet att byta bloggadress... igen! haha   Följ med vettja!   Här finner du den nya bloggen :) ...

Av christin norberg - 8 maj 2010 22:27

Hejsan!   Jag, min sambo och våra två underbara hundar ska åka på semester ner till Vänersborg under veckorna 25-26-27. Det kostar verkligen hur mycket som helst att kastrera sin tikhund här uppe där omkring vi bor. Så, nu tänkte jag kolla med Er...

Av christin norberg - 6 maj 2010 14:02

Ja, det är en undran som snurrat mycket i mitt huvud på sistone. jag sitter ofta på ett pitbullforum (klicka på länken), där diskuteras väldigt mycket om just Tidelag nu. Hur otroligt vidrigt det är.   Här är några kommentarer som skrivits (des...

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:39

Tidelag/Djursex är idag helt lagligt!   Idag är det helt "okej" att ha sex med djur, enligt lagen. Men, är det egentligen okej? NEJ! Jag tycker inte att det är okej att utnyttja ett djur sexuellt. Det är lika fel som att utnyttja en människa se...

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:35

Hejsan! Jag har suttit och kollat runt en massa nu, och kommit fram till att jag kommer byta inriktning på denna blogg. Den kommer, precis som innan, att handla om hundar. Men den kommer även att handla om sådant jag inte tycker är okey, det komm...

Presentation

Omröstning

Har du något djur?
 Nej
 Hund/hundar
 Katt/katter
 Gnagare
 Häst
 Flera från ovanstående
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok!

Följ bloggen

Följ christin med Blogkeen
Följ christin med Bloglovin'

Bloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se