Direktlänk till inlägg 7 februari 2010

2 år... idag.

Av christin norberg - 7 februari 2010 23:23

Idag är det exakt två år sedan. Två år sedan jag krockade.

Det är såklart en otroligt jobbig grej att tänka på, trots dessa två år.


Som ni som känner mig vet, så har jag fortfarande väldigt ont i ryggen och nacken, plus huvudvärken som sitter i konstant.

Men, om man har ont på ett ställe en längre tid så är det ganska vanligt att smärtan sprider sig till andra delar av kroppen. Det har de. Ibland så är mina ben så svaga att jag inte klarar av att stå på dom, mina armar så svaga att jag kan tappa ett mjölkpaket.

Jag har även hört att av långvarig smärta så kan man utveckla fibromyalgi.


[Fibromyalgi är en sjukdom som innebär att smärtimpulserna förstärks, vilket gör att man blir mycket känslig för smärta, att smärtan sprider sig till många ställen i kroppen och att den blir kvar länge.]


Som sagt, detta är jätte jobbigt att tänka på, men ännu värre att prata om.

Så fort någon börjar prata med mig om de, ja, då skämtar jag gärna bort det.
Varför? Det undrar jag, är de ett sätt att undvika tänka på vad som egentligen kunde ha hänt? Skäms jag? Är jag rädd för att bli ledsen och börja gråta? Rädd för att visa mig svag? ja, det är förmodligen något jag måste komma på.


Jag har även som jag pratat här om en helt underbar advokat som hjälper mig med allt som har med försäkringsbolag att göra. I Fredags ringde han mig, och berättade att han inte längre kan vara min advokat utan har "skickat" mig vidare till en duktig i Hudiksvall, pga att han har en hjärntumör.

Han har haft den i 17 år, men den har legat stilla och inte gjort något speciellt "hot". Men, nu har den börjat ställa till det för han och han måste dra ner på jobb. Jag önskar han all lycka till med kampen mot cancern. Jag kommer även att skicka en bukett med blommor och ett kort och önska honom krya på sig, och ett stort, stort tack för hjälpen med allt.

Så, nu får vi helt enkelt hoppas på att den nya advokaten är lika duktig som Mats Domeij.


Men, nu avrundar jag här. det har verkligen varit jätte skönt att skriva av sig, även fast jag vet till 110% att det kommer rulla in mindre trevliga kommentarer inom kort, och jag vet absolut vart minst en kommer ifrån.


Men, hoppas ni mår bra, jag ska försöka att uppdatera inom kort igen.

God natt och sov gott.


 


 
 
Sandra

Sandra

8 februari 2010 09:39

Du skämtar antagligen bort det pga att du inte vill tänka på det. Om något hemskt har hänt oss så försöker man nog glömma det eller iallafall inte tänka på det som en försvarsmekanism. Varför skulle du få otrevliga kommentarer pga detta inlägg? Det är något jag inte förstår?

http://sandrakronlid.blogg.se

 
Marie

Marie

8 februari 2010 12:36

Min fina syster. Om du bara visste hur glad jag är att du finns. Blev så rädd när det där hände och jag tycker du varit så stark genom allt efteråt. Längtar tills du & Tindra kommer upp o hälsar på. Make it happen! :)
I love you!
Puss fr syster.

http://colliecorner.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

lillasyster

8 februari 2010 14:47

huga. får tårar i ögonen varje gång jag ser den bilden.. det hade kunnat blivit så sjuukt mycket värre. jag älskar dig kikki!!

 
Malin

Malin

9 februari 2010 12:08

Usch så hemskt :(

http://loveandhate.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av christin norberg - 14 juni 2010 16:34

Ja.. jag har tagit de ofattbara beslutet att byta bloggadress... igen! haha   Följ med vettja!   Här finner du den nya bloggen :) ...

Av christin norberg - 8 maj 2010 22:27

Hejsan!   Jag, min sambo och våra två underbara hundar ska åka på semester ner till Vänersborg under veckorna 25-26-27. Det kostar verkligen hur mycket som helst att kastrera sin tikhund här uppe där omkring vi bor. Så, nu tänkte jag kolla med Er...

Av christin norberg - 6 maj 2010 14:02

Ja, det är en undran som snurrat mycket i mitt huvud på sistone. jag sitter ofta på ett pitbullforum (klicka på länken), där diskuteras väldigt mycket om just Tidelag nu. Hur otroligt vidrigt det är.   Här är några kommentarer som skrivits (des...

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:39

Tidelag/Djursex är idag helt lagligt!   Idag är det helt "okej" att ha sex med djur, enligt lagen. Men, är det egentligen okej? NEJ! Jag tycker inte att det är okej att utnyttja ett djur sexuellt. Det är lika fel som att utnyttja en människa se...

Av christin norberg - 1 maj 2010 15:35

Hejsan! Jag har suttit och kollat runt en massa nu, och kommit fram till att jag kommer byta inriktning på denna blogg. Den kommer, precis som innan, att handla om hundar. Men den kommer även att handla om sådant jag inte tycker är okey, det komm...

Presentation

Omröstning

Har du något djur?
 Nej
 Hund/hundar
 Katt/katter
 Gnagare
 Häst
 Flera från ovanstående
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok!

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards